ГоловнаКонтактиМапа сайта

  Державною митною службою України розпочато процедуру  формування Громадської ради   - 2010/12/24  

2010/12/24

   Установчі збори з формування нового складу Громадської ради при Державній митній службі України відбудуться 22 лютого 2011 року в приміщенні Держмитслужби України за адресою: м. Київ, вул.. Дегтярівська, 11-г. Початок зборів об 11:00.

   Відповідно до Типового положення про громадську раду, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 №996, на засіданні Правління Громадської ради при Державні митній службі України, яке відбулося 23 грудня 2010 року, створено ініціативну групу по підготовці установчих зборів для формування нового складу Громадської ради при Держмитслужбі (склад ініціативної групи додається).

   Новостворена ініціативна група оголошує початок прийому заявок від інститутів громадянського суспільства (далі - ІГС) на включення до складу кандидатів на втуп до Громадської ради при Державній митній службі України.

   До складу громадської ради можуть бути обрані представники громадських, релігійних, благодійних організацій, професійних спілок та їх об’єднань, творчих спілок, асоціацій, організацій роботодавців, недержавних засобів масової інформації та інших непідприємницьких товариств та установ, легалізованих відповідно до законодавства України. До складу громадської ради може бути обрано не більш ніж по одному представнику від кожного інституту громадянського суспільства.

   Для включення до складу кандидатів на вступ до Громадської ради при Держмитслужбі України необхідно подати наступні документи (в паперовому та електронному вигляді на СD-диску):

   - заяву на вступ (подається на бланку ІГС та підписується уповноваженою особою керівного органу ІГС) – зразок можна отримати тут;

   - рішення керівника ІГС, якщо інше не передбачено його установчими документами, про делегування представника для участі в установчих зборах, посвідчене печаткою (у разі наявності) – зразок можна отримати тут;

   - біографічна довідка делегованого представника ІГС - зразок можна отримати тут;

   - копії документів, засвідчені печаткою керівника ІГС, що підтверджують легалізацію ІГС;

   - інформація про результати діяльності ІГС протягом останніх двох років - зразок можна отримати тут.

   Крім обов’язкових документів просимо надати коротку інформацію про ІГС та делегованого представника в електронному вигляді (на диску CD), яка розміщується на 1 аркуші формату А4, шрифт – Times New Roman, кегль – 14 (можливе також розміщення фото кандидата за його згоди). Ця інформація буде розміщена на офіційному веб-сайті Держмитслужби в розділі «Кандидати до складу громадської ради при Держмитслужбі».

   Документи приймаються безпосередньо від представника інституту громадянського суспільства на паперових носіях до 11 лютого 2011 року включно (крім вихідних та святкових днів) за адресою: м. Київ, вул. Дегтярівська 11-г з 10:00 до 17:00.

   Рішення про результат розгляду заяви буде розміщено на офіційному веб-сайті Державної митної служби України за адресою www.kmu.gov.ua/dmsu (www.customs.gov.ua) у розділі «Кандидати до складу громадської ради при Держмитслужбі».

   Контактні особи ініціативної групи: Приходченко Вікторія Володимирівна(тел. (044) 247-28-47, (044) 247-26-86, (044) 481-19-33, e-mail:gruppa@public-council.customs.gov.ua) та Колєйніков Олександр Юрійович (тел. (095) 272-76-77, e-mail: gruppa@public-council.customs.gov.ua).

Державна митна служба України