ГоловнаКонтактиМапа сайта

  Проект Закону України «Про внесення змін до Митного кодексу  України щодо попередніх рішень з питань відповідного методу або  критеріїв та їхнього засто...  - 2019/10/12  

2019/10/12

Повідомлення про оприлюднення до проекту Закону України «Про внесення змін до Митного кодексу України щодо попередніх рішень з питань  відповідного методу або критеріїв та їхнього застосування, які будуть використовуватись для визначення митної вартості відповідно до конкретних обставин»

Державна фіскальна служба України, як розробник проекту Закону України «Про внесення змін до Митного кодексу України щодо попередніх рішень з питань  відповідного методу або критеріїв та їхнього застосування, які будуть використовуватись для визначення митної вартості відповідно до конкретних обставин» (далі – проект Закону України) повідомляє про розміщення проекту Закону України на офіційному веб-порталі ДФС (www.sfs.gov.ua) у підрозділі «Проекти регуляторних актів» розділу «Регуляторна політика».

Проект акта розроблено відповідно до пункту 3 Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку системи управління ризиками у сфері митного контролю на період до 2022 року, затвердженого розпорядженням КМУ від 27.12.2017 № 978-р, з метою впровадження механізму регулювання можливості прийняття митницями попередніх рішень з питань визначення методу або критеріїв та їхнього застосування, які будуть використовуватись для визначення митної вартості відповідно до конкретних обставин.

Реалізація проекту Закону України не потребує додаткових витрат з Державного бюджету України.

З метою налагодження всебічного громадського обговорення зауваження  та пропозиції стосовно змісту проекту Закону України надавати у письмовій та електронній формі протягом місяця з дня публікації цього повідомлення за наступною адресою:

Державна фіскальна служба України: 04655, м. Київ, Львівська площа, 8, e-mail: g.khablo@sfs.gov.ua.

Також пропозиції та зауваження до проекту Закону України можна надсилати на адресу Державної регуляторної служби України: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, буд . 9/11, e-mai: inform@dkrp.gov.ua.

ДОДАТКОВІ МАТЕРІАЛИ



Державна фіскальна служба України