ГоловнаКонтактиМапа сайта

  Алекс Іва: Сідайте самі на моє місце і працюйте.  -  2019/09/18 

2019/09/18



До відома гестап, інквізицій та інших різновидів внутрішньовідомчого аудиту, яких за останні роки розвелося понад усяку міру. Офіційно повідомляю, що я мав на увазі в гробу в світлому взутті всі ваші службові розслідування, дисциплінарні провадження «в рамках операції бастіон», догани і всю іншу подібну лобуду. Ніяких «пояснень» ні вам, ні «на ім‘я суб‘єкта призначення» я більше подавати не буду. Мені абсолютно однаково, коли, за якою статтею і під яким приводом ви мене звільните і скільки доган перед цим випишете. Могли звільнити ще в червні згідно поданої мною заяви. Сідайте самі на моє місце і працюйте. Я програміст, і роботу собі знайду. Нерви мені ви теж не попсуєте, бо я своє відпереживав ще в минулі рази, а зараз мені всі ваші художества абсолютно фіолетові. Здоров‘я дорожче. Кінець офіційної заяви.
А тепер скажу вам більше. Це моя приватна сторінка, тому я тут пишу все, що хочу. Ідіть ви в дуже добре відомому напрямку. Дістали до ікоти. Так зрозуміло?
Разом з тим, я не хочу нікому зробити погано, і тим більше не хочу, щоб мій раптовий уход якось негативно відбився на службі. Тому цього разу заяви від мене не буде. Звільняйте самі і не пудріть мозги. Мені від вас навіть трудової книжки не потрібно. А тренуватися можете на комусь помолодше.

MDoffice