ГоловнаКонтактиМапа сайта

  Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету  Міністрів України “Про внесення змін до пункту 4 Положення про  контроль за транскордонними перевезеннями небезпечних відходів  та їх утилізацією/видаленням”  - 2019/06/04  

2019/06/04

Відповідно до статті 9 Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” Міністерство економічного розвитку і торгівлі України оприлюднює проект постанови Кабінету Міністрів України “Про внесення змін до пункту 4 Положення про контроль за транскордонними перевезеннями небезпечних відходів та їх утилізацією/видаленням” (далі – проект постанови).

Проект постанови розроблено Мінекономрозвитку з метою зменшення кількості точок дотику бізнесу та держави, розширення свободи підприємницької діяльності, істотного скорочення функцій адміністративного регулювання економіки.

Метою запропонованого проекту є заміна обов’язкового отримання висновку Мінприроди на транскордонне перевезення товарів, які входять до Зеленого переліку відходів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13.07.200 № 1120, на повідомну процедуру.

Електронну версію проекту постанови розміщено на сайті Міністерства економічного розвитку і торгівлі України у розділі Обговорення проектів документів.

Зауваження та пропозиції стосовно проекту постанови у письмовій та електронній формі надавати протягом місяця з дня публікації цього оголошення за адресою:

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України

01008, м. Київ, вул. М. Грушевського, 12/2

E-mail: sirenko@me.gov.ua

Державна регуляторна служба України

01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11

E-mail: mail@dkrp.gov.ua

 


Мінекономрозвитку