ГоловнаКонтактиМапа сайта

  Уряд вніс зміни до Порядку забезпечення захисту прав та  інтересів України в торговельно-економічній сфері в рамках  Світової організації торгівлі.  - 2018/10/29  

2018/10/29

Уряд вніс зміни до Порядку забезпечення захисту прав та інтересів України в торговельно-економічній сфері в рамках Світової організації торгівлі.

Документом врегульовуються питання діяльності міжвідомчих робочих груп, а також забезпечення координації та узгодженості дій заінтересованих органів та організацій при урегулюванні торгових суперечок в рамках СОТ.

Прийняття постанови забезпечує системний захист економічних інтересів України  шляхом удосконалення зазначеного порядку.



КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА
від 24 жовтня 2018 р. № 861

Про внесення змін до Порядку забезпечення захисту прав та інтересів України в торговельно-економічній сфері в рамках Світової організації торгівлі


Кабінет Міністрів України постановляє:

Внести до Порядку забезпечення захисту прав та інтересів України в торговельно-економічній сфері в рамках Світової організації торгівлі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 1 червня 2016 р. № 346 (Офіційний вісник України, 2016 р., № 44, ст. 1623), зміни, що додаються.

        Прем’єр-міністр України                              В. ГРОЙСМАН

Інд. 27



Урядовий портал