ГоловнаКонтактиМапа сайта

  Коментарі фахівців: Протягом якого терміну у спеціалізованому  органі з питань експертизи та досліджень центрального органу  виконавчої влади (Департамент податкових та митних експертиз  ДФС) (...  - 2018/09/20 

2018/09/20

Протягом якого терміну у спеціалізованому органі з питань експертизи та досліджень центрального органу виконавчої влади (Департамент податкових та митних експертиз ДФС) (його відокремленому підрозділі) зберігаються контрольні проби (зразки), а також залишки досліджених та пошкоджених під час проведення досліджень (експертиз) проб (зразків) товарів?

    Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс 212.05

Коротка та повна відповіді ідентичні.

    Відповідно до частини чотирнадцятої ст. 357 Митного кодексу України від 13 березня 2012 року № 4495-VI зі змінами та доповненнями контрольні проби (зразки), а також залишки досліджених проб та пошкоджені під час проведення досліджень (аналізів, експертиз) зразки зберігаються у спеціалізованому органі з питань експертизи та досліджень центрального органу виконавчої влади (Департамент податкових та митних експертиз ДФС), що забезпечує формування та реалізує державну податкову і митну політику, (його відокремленому підрозділі) протягом 60 днів з дня їх надходження.

    Протягом цього строку декларант або уповноважена ним особа має право оскаржити рішення органу доходів і зборів, прийняте на підставі результатів проведеного дослідження (аналізу, експертизи), в установленому законодавством порядку.

З інформаційних ресурсів Інтернету: http://zir.sfs.gov.ua/



MDoffice