ГоловнаКонтактиМапа сайта

  Більше 1 мільярда 325 мільйонів гривень направлено у квітні  до Державного бюджету України Дніпропетровською митницею ДФС  -  2016/05/30 

2016/05/30

   У квітні 2016 року Дніпропетровською митницею ДФС до Державного бюджету України направлено 1 мільярд 325,6 мільйона гривень митних платежів. Середньоденні надходження складали 63,1 мільйона гривень.

   У переліку країн найбільшого експорту, оформленого Дніпропетровською митницею ДФС, перше місце посідає Китай. До нього експортуються руди, шлаки та зола. За ним йде Росія, куди переважно, як і до Німеччини, направляються вироби з чорних металів. Польща, Чехія, Румунія та Словаччина – отримують руди, шлаки та золу з Дніпропетровщини. До Туреччини постачаються аеронавігаційні або космічні апарати та їх запасні частини. Італія та Білорусь – імпортери чорних металів.

   У структурі імпорту до Дніпропетровської області найбільшу частку складають енергетичні матеріали з Росії; промислове устаткування - з Німеччини і Італії; полімерні матеріали, пластмаси та вироби з нього - з Китаю; енергетичні матеріали - з Польщі та Сполучених Штатів Америки; аеронавігаційні або космічні апарати - з Туреччини; продукти неорганічної хімії з Казахстану; насіння, плоди олійних культур і зерна - з Франції; каучук, гума та вироби з них - з Білорусі.

Державна фіскальна служба України