ГоловнаКонтактиМапа сайта

  Визначено процедуру реєстрації національних еталонів  -  2015/10/14 

2015/10/14

   

КМ України
Постанова КМ
"Про внесення змін до Порядку та критеріїв надання еталонам статусу національних еталонів"
від 07.10.2015 N 807


Кабмін постановою від 07.10.2015 N 807 вніс зміни до Порядку та критеріїв надання еталонам статусу національних еталонів, якими визначено процедуру реєстрації національних еталонів.

   Реєстрація національних еталонів здійснюється Мінекономрозвитку з метою їх обліку та ідентифікації одночасно з наданням їм статусу національних еталонів.

   Під час реєстрації національному еталону присвоюється реєстраційний номер, який складається з індексу еталона, номера відповідного виду вимірювань, порядкового номера національного еталона у відповідному виді вимірювань та року надання еталону статусу національного еталона.

   Реєстраційний номер національного еталона присвоюється наказом Мінекономрозвитку одночасно з наданням еталону статусу національного еталона, копія наказу надсилається організації - зберігачу еталона.

   Мінекономрозвитку забезпечує розміщення та оновлення на офіційному веб-сайті інформації про зареєстровані національні еталони.

   Постанова набирає чинності одночасно з набранням чинності Законом від 05.06.2014 N 1314-VII "Про метрологію та метрологічну діяльність", а саме з 1 січня 2016 року.

www.ligazakon.ua