ГоловнаКонтактиМапа сайта

  АНОНС (оновлений,07.10.2015): Семінар 19.12.2015 :"ПЛАНУЄМО  ЗЕД НА 2016 РІК". (Електронне декларування, митна вартість та  багато іншого)  - 2015/10/12 

2015/10/12

АНОНС (оновлений, 07.10.2015)

"Поверхность МД", 19.12.2015, Київ.
Семінар "ПЛАНУЄМО ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНУ ДІЯЛЬНІСТЬ НА 2016 РІК".
(Електронне декларування, електронний документообіг, митна вартість та багато іншого)


Шановні друзі!
Доводимо до Вашого відома, що робота з підготовки до проведення 19 грудня 2015 року у Києві підсумкового семінару за 2016 рік триває.
На сьогодні погоджено виступ за темою "Електронне декларування, електронний документообіг: місце подачі документів, модифікація митної декларації, відкликання та визнання МД недійсною, електронна реєстрація суб"єктів ЗЕД тощо", та виступ за темою "Документальні перевірки дотримання вимог законодавства України з питань державної митної справи: Підстави та порядок проведення документальних виїзних/невиїзних перевірок, права та обов"язки посадових осіб органів доходів і зборів під час проведення документальних виїзних/невиїзних перевірок, права та обов"язки посадових осіб підприємства, що перевіряється, під час проведення документальних перевірок, оформлення результатів перевірок".
Є можливість організувати виступи за темами "Митна вартість: поточна ситуація з визначенням та підтвердженням митної вартості, практичне виконання вимог ПКМУ від 16.09.2015 № 724, середньорозрахункова вартість товарів", "Європейська конвенція про Спільну транзитну процедуру, основні положення, особливості застосування, перспективи приєднання", або повернутися до теми "Визначення країни походження товарів, видача митницями сертифікатів походження з України: порядок заповнення та видачі митницями преференційних сертифікатів походження з України форми EUR.1, перспективи вільної торгівлі між Україною та країнами СНД".

Пропонуємо Вам вибрати дві з наведених трьох тем виступів для включення в остаточну програму підсумкового семінару. Про пріоритетні для Вас теми виступів просимо повідомити нас на поштову скриньку seminar@mdoffice.com.ua або на любу іншу скриньку нашої компанії (з посиланням в назві на семінар).

Також, на наведену адресу, можете повідомити Ваші пропозиції та побажання щодо інших тем виступів на семінарах.

План проведення семінарів на 2016 рік та орієнтовна їх тематика зараз готуються та опрацьовуються.
Слідкуйте за анонсами та інформацією про семінари НВО "Поверхность МД" на нашому сайті.

З повагою,
Артур Хохлов, НПО Поверхность МД.
Олег Браташов



АНОНС 29.09.2015

"Поверхность МД", 19.12.2015, Київ.
Семінар "ПЛАНУЄМО ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНУ ДІЯЛЬНІСТЬ НА 2016 РІК".
(Електронне декларування, електронний документообіг, митна вартість та багато іншого)


Шановні друзі!
Повідомляємо, що компанією "Поверхность МД" розпочато підготовку до проведення 19 грудня 2015 року у Києві семінару, на якому будемо підводити підсумки року, що минає, планувати роботу та співробітництвона рік наступний. Окремо плануємо обговорити питання електронного декларування та електронного документообігу, ситуацію з митною вартість та багато іншого. Зокрема, є плани включити до обговорення на семінарі питання проведення документальних перевірок (виїзних та невиїзних). Якщо таке питання є цікавими та актуальними для Вас, просимо повідомити нас на поштову скриньку seminar@mdoffice.com.ua або на любу іншу скриньку нашої компанії (з посиланням в назві на семінар).
Разом з тим, із урахуванням того, що зараз проводиться робота з підготовки Плану проведення семінарів на 2016 рік, просимо повідомити нас про теми, які Ви очікуєте для обговорення на наших семінарах у 2016 році.
Плануємо, що умові участі у грудневому семінарі не будуть істотно відрізнятися від умов участі у семінарі, що пройшов 26 вересня.
Докладна програма семінару та інша інформація щодо його проведення у найближчий час будуть розміщені на нашому сайті.

З повагою,
Артур Хохлов, НПО Поверхность МД.
Олег Браташов

MDoffice