ГоловнаКонтактиМапа сайта

  Роман Насіров: Допомога міжнародних експертів має велике  значення для реформи ДФС  - 2015/10/05 

2015/10/05

   Плани реформування ДФС у напрямі створення ефективної європейської моделі функціонування служби та процес імплементації цих реформ обговорювалися під час зустрічі Голови ДФС Романа Насірова з делегацією Федерального Міністерства фінансів Німеччини 2 жовтня 2015 року.

   «Час для проведення реформ у податковій та митній сфері дуже обмежений, і його немає для помилок. Ми маємо оптимально застосувати найкращі європейські практики для удосконалення процесів адміністрування податків, митного оформлення та контролю, розробки сучасних сервісів для обслуговування платників. Тому дуже важливою є допомога у цьому напрямі міжнародних експертів і фахівців», - наголосив Роман Насіров.

   Голова ДФС повідомив про основні заходи, які проводить служба в рамках впровадження інституційної реформи, кроки у напрямі подолання корупції та зменшення впливу людського фактору у процесі адміністрування податків, введення дію нових електронних сервісів, запровадження спільного контролю на кордоні з ЄС тощо.

   У свою чергу представники Федерального Міністерства фінансів Німеччини запевнили у готовності надати консультативну підтримку ДФС у процесі імплементації реформ, а також забезпечити реалізацію вже існуючих проектів технічної допомоги, зокрема, за підтримки Європейського Союзу.

Державна фіскальна служба України