ГоловнаКонтактиМапа сайта

  ДФС продовжує принципову боротьбу з контрабандою та  заниженням митної вартості імпортованих товарів  - 2015/09/22  

2015/09/22

   Підрозділами внутрішнього аудиту та контролю проведено перевірки 8 митниць ДФС (Вінницької, Волинської, Житомирської, Запорізької, Полтавської, Рівненської, Сумської та Харківської) з окремих питань організації їх роботи, зокрема і за згаданих напрямків.

   Значні недоліки та порушення при організації митного контролю й митного оформлення товарів, транспортних засобів, боротьби з контрабандою та протидії митним правопорушенням були викриті майже на кожній митниці.

   Численні випадки ввезення транспортних засобів на митну територію в режимі «транзит» з метою уникнення сплати митних платежів та користування ними на території України.

   За результатами перевірок прийнято рішення щодо звільнення ряду керівників та заступників Вінницької, Волинської, Запорізької, Полтавської, Рівненської та Сумської митниць ДФС, начальників окремих митних постів.

   Матеріали перевірки та відібрані пояснення посадових осіб передані до відповідних підрозділів для з’ясування ознак правопорушень, в тому числі і їх корупційної складової.

   Робота по очищенню служби триває.

Державна фіскальна служба України