ГоловнаКонтактиМапа сайта

 Схеми сертифікації 

Сертифікація одиничних виробів

При даній схемі сертифікації проводяться випробування вироби згідно з нормативними документами, і видається сертифікат. Термін дії сертифіката до 1 року.

Партійна сертифікація

При даній схемі сертифікації, продукція, яка виготовлена за певний період часу або ввезена в Україні по одному інвойсу, проходить випробування згідно з порядком органу з сертифікації. Якщо випробування позитивні, оформляється сертифікат дією до 1 року із зазначенням кількості продукції. При виробництві партії продукції в країнах СНД, їхні сертифікати можуть бути визнані.

Серійна сертифікація продукції

При даній схемі сертифікації проводитися випробування тих моделей, які визначені органом сертифікації на підставі поданої документації (опис, сфера використання, технічні характеристики моделей тощо). Якщо продукція відповідає нормам, видається сертифікат на 1 рік і оформляється ліцензійну угоду. Також проводиться технагляд, шляхом контрольних випробувань зразків продукції з періодичністю, в обсязі та в порядку, встановлених органом з сертифікації.

Серійна сертифікація продукції з обстеженням виробництва

Дана схема схожа на позначену вище, і сертифікат може бути виданий строком до 2 років, також проводяться контрольні випробування та інспекція виробництва. Сертифікація серійної продукції з атестацією виробництва Даний вид передбачає атестацію виробництва згідно з ДСТУ 3414-96 Система сертифікації УкрСЕПРО. Атестація виробництва. Порядок проведення. При проведенні позитивних випробувань і отримання атестата виробництва видається сертифікат відповідності до 3 років.

Сертифікація серійної продукції з оцінкою системи якості

Система управління якістю чи оцінка її згідно ДСТУ 3419-96 Система сертифікації УкрСЕПРО. Сертифікація систем якості. Сертифікат оформляється до 5 років.