ГоловнаКонтактиМапа сайта

  Київська міська митниця ДФС розпочала видачу витягів з  реєстру митних брокерів суб‘єктам господарювання  - 2015/07/11  

2015/07/11

   У зв’язку з набранням чинності з 0 годин 28.06.2015 Законом України від 02.03.2015 № 222-VIII «Про ліцензування видів господарської діяльності»

   (далі – Закон), Київська міська митниця ДФС проводить видачу витягів з реєстру митних брокерів суб‘єктам господарювання, які знаходяться в зоні її діяльності.

   Для отримання витягу з реєстру слід звертатись за адресою:

   м. Київ, бул. Івана Лепсе, 8-а, адмінприміщення митниці, кабінет № 608, 6 поверх.

   Видача здійснюється з 14.00 до 17.45 щоденно по робочих днях відділом організації митного контролю Київської міської митниці ДФС.

   Контактний телефон: (044) 453-01-03.

   Для отримання зазначених витягів суб‘єктам господарювання при собі слід мати паспорт (або інший документ, що засвідчує особу), представникам митного брокера – довіреність, завірену суб‘єктом господарювання.

   Видача триватиме до 25.08.2015. По закінченню зазначеного терміну, витяги, не отримані особисто суб‘єктами господарювання, будуть надіслані їм листами за адресою їх місцезнаходження.

   З набранням чинності зазначеного Закону звертаємо увагу суб‘єктів господарювання на те, що:

    ліцензування митної брокерської діяльності припинене;

   ліцензії на провадження митної брокерської діяльності вважатимуться недійсними;

   підприємства, які отримали дозволи на провадження митної брокерської діяльності включаються до реєстру митних брокерів, який ведеться центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну податкову і митну політику. Таким підприємствам видаються витяги із зазначеного реєстру;

   суб’єкти господарювання, які станом на дату видання наказу Державної фіскальної служби України, Адміністрації Державної прикордонної служби України від 19.06.2015 № 441/255АГ «Про надання дозволів на здійснення митої брокерської діяльності» (далі – наказ) мали чинну, безстрокової дії ліцензію на провадження митної брокерської діяльності, отримали дозвіл на здійснення цього виду господарської діяльності та включені до реєстру митних брокерів;

   митні брокери можуть виконувати свої професійні обов’язки на підставі даних, що містяться у реєстрі митних брокерів, який висвітлений на офіційному веб-порталі ДФС у мережі Інтернет у рубриці «Реєстри».

   


Пресс-служба Київської міської митниці