ГоловнаКонтактиМапа сайта

  Молдаван попередили про зміну в правилах перетину  українсько-російського кордону  - 2014/12/03  

2014/12/03

      Міністерство закордонних справ і європейської інтеграції Молдови попереджає громадян про зміну правил перетину українсько-російського кордону в районах проведення антитерористичної операції.

      Про це передає власний кореспондент Укрінформу в Молдові.

      «МЗС інформує про зміну правил в"їзду і виїзду з України: іноземні громадяни та особи без громадянства, що прямують на територію України, мають право перетинати українсько-російський кордон (в окремих районах Донецької та Луганської областей) виключно через діючі КПП», - йдеться в повідомленні молдавського зовнішньополітичного відомства.

      Читайте також: З Росії постійно "мігрують" військові - ОБСЄ

      Повідомляється також, що недотримання правил перебування в Україні, а також незаконне перебування іноземців та осіб без громадянства в районах проведення антитерористичної операції, буде санкціонуватися відповідно до чинного законодавства України.

      МЗС Молдови нагадує, що рішенням Кабінету Міністрів України призупинено рух через такі КПП: «Успенка-Матвєєв-Курган», «Новоазовськ-Весело-Вознесенська», «Квашино-Успенська» і «Іловайськ», а також в аеропортах Донецька та Луганська.


Укрінформ