ГоловнаКонтактиМапа сайта

  Обнародован проект приказа Министерства финансов Украины "Об  утверждении Порядка формирования и ведения Реестра волонтеров  антитеррористической операции"  - 2014/11/03  

2014/11/03

   Міністерство фінансів України відповідно до вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» повідомляє про оприлюднення проекту наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження Порядку формування та ведення Реєстру волонтерів антитерористичної операції».

   Із зазначеним проектом наказу можна ознайомитися на офіційній сторінці Міністерства фінансів України в мережі Інтернет за адресою: www.minfin.gov.ua у рубриці Обговорення проектів документів/Проекти нормативно-правових актів для обговорення.

   Цей наказ розроблений відповідно до Закону України від 2 вересня 2014 року № 1668-VIІ «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо деяких питань оподаткування благодійної допомоги» та пункту 21 розділу VII «Прикінцеві положення» Закону України «Про благодійну діяльність та благодійні організації».

   Зауваження та пропозиції до проекту наказу надавати протягом 20 днів з дня оприлюднення на офіційній сторінці Міністерства фінансів України у письмовій та/або електронній формі за такими адресами: Міністерство фінансів України, 04071, м. Київ, вул. Грушевського, 12/2, Департамент податкової, митної політики та методології бухгалтерського обліку, e-mail : apar@minfin.gov.ua

   По материалам: Міністерство фінансів України

Бухгалтер 911