ГоловнаКонтактиМапа сайта

  Міндоходів здійснило понад 400 кадрових змін на митницях  -  2014/05/19 

2014/05/19

   Міністерство доходів і зборів України підвищило активність роботи українських митниць, здійснивши понад 400 кадрових ротацій. Про це заявив заступник Міністра доходів і зборів Віталий Науменко на спільному брифінгу керівництва Міндоходів у Кабінеті Міністрів.

   “За 2 місяці ми підвищили активність роботи української митниці у тому числі за рахунок кадрових змін. Таких змін було проведено 409 – це і звільнення, і переведення на нижчі посади, і ротації тощо”, – сказав Віталій Науменко.

   Він підкреслив, що робота у цьому напрямі продовжується. “Питання кадрового очищення митниць стоїть на першому місці в діяльності Міністерства доходів і зборів”, – зазначив Віталій Науменко.

   За його словами, кадрова політика буде передбачати і залучення молодих фахівців, тобто випускників вищих навчальних закладів, які пройдуть відповідний відбір.

   Крім того, Віталій Науменко звернув увагу на застосуванні новітніх технологій у діяльності митниці. Він підкреслив, що в 2014 році рівень електронного митного декларування сягає 91%, на кінець 2013 цей показник був на рівні 87%.

Міндоходів