ГоловнаКонтактиМапа сайта

  Росія на кордоні відновила пропуск українських товарів  -  2014/03/20 

2014/03/20

   На даний час у пункт пропуску «Гоптівка» були повернуті з Росії 40 вантажних автомобілів.

   Сьогодні об 11.30 відновився пропуск вантажівок, що прямували до Росії з вітчизняними товарами через українсько-російський кордон. Про це повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби.


   Зазначимо, що з опівночі 20 березня контролюючими органами РФ у пунктах пропуску для автомобільного сполучення «Гоптівка», «Плетенівка», «Чугунівка», «Піски», що в Харківській області, було припинено оформлення транспортних засобів української реєстрації з вантажем вітчизняного виробництва.


   На даний час у пункт пропуску «Гоптівка» були повернуті з Росії 40 вантажних автомобілів. Крім того, на ранок в пунктах пропуску відмічалося накопичення більше 130 вантажівок, які чекали на оформлення та пропуск через кордон.


   Співробітниками Держприкордонслужби у взаємодії з представниками Державної автомобільної інспекції проводилась роз’яснювальна робота з водіями вантажних автомобілів з доведенням інформації про припинення пропуску вантажів на територію РФ. Спільні наряди для роз’яснень функціонують на стаціонарних постах ДАІ перед пунктом пропуску «Гоптівка» та на виїзді з міста Харкова на Бєлгородському шосе.


   По даній ситуації були проінформовані керівництво Харківської облдержадміністрації, УМВС та УСБУ України в Харківській області, обласної прокуратури.



Відомості.UA