ГоловнаКонтактиМапа сайта

  Херсонські митники оформили імпортних товарів та послуг на  248 млн.грн.  - 2014/02/24 

2014/02/24

   Протягом січня 2014 року митники Міндоходів оформили понад 23 тис. тонн оподаткованих імпортних товарів та послуг, що ввозяться на Херсонщину. Серед них переважають: судна (ремонт) – понад 8 тис.т., банани свіжі та деревоволокнисті панелі – по 4 тис.т., свинина морожена – більше 3 тис.т., папір для виробництва гофрокартону та портланд-цемент– по 2 тис.т., скло поліроване у листах, вапно та рис – по 1 тис.т кожного найменування.

   Головними постачальниками товарів та послуг залишаються Туреччина, Румунія, Еквадор, Китай, Бразилія, Угорщина, Єгипет, Греція та В’єтнам.

   А загальна митна вартість оформлених імпортних товарів та послуг складає майже 248 млн.грн., або 31млн. дол. США. В порівнянні з відповідним періодом минулого року спостерігається зменшення вагових показників на 17% та збільшення вартісних на 3%.

   Довідково. Протягом січня 2014 року через Херсонську митницю Міндоходів здійснили зовнішньоекономічну діяльність 242 суб’єкта підприємницької діяльності. Майже половина платників податків, а це 133 суб’єкта ЗЕД, зареєстровані в Херсонській митниці. Загальна кількість акредитованих суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності становить 794 суб’єктів ЗЕД.

Міндоходів