ГоловнаКонтактиМапа сайта

  Держприкордонслужба інформує про відновлення руху  транспортних засобів у місцевому пункті пропуску  "Середина-Буда"  - 2013/12/31 

2013/12/31

   

   З 05:00 31 грудня 2013 року у місцевому пункті пропуску «Середина-Буда», що у Сумській області, буде відновлено пропуск транспортних засобів.


   Рішення про відновлення руху транспортних засобів через місцевий пункт пропуску «Середина-Буда» було прийнято відповідно до рішення Кабінету Міністрів України. На даний час у місцевому пункті пропуску вже встановлене спеціальне обладнання, яке дозволяє обробляти транспортні засоби дезінфікуючими розчинами. Також, у цьому пункті пропуску забезпечено проведення спеціалістами державних органів Держветфітослужби України ветеринарно-санітарного контролю та огляду багажу в транспортних засобах.


   Нагадаємо, що з 25 вересня цього року, з метою недопущення занесення в Україну збудника африканської чуми свиней, Урядом України прийнято рішення щодо тимчасового введення заборони на рух транспортних засобів в усіх місцевих пунктах пропуску на кордоні з Російською Федерацією та Республікою Білорусь.


   Місцевий пункт пропуску «Середина-Буда» працюватиме щоденно з 05.00 до 18.00.



Кабинет Министров Украины