ГоловнаКонтактиМапа сайта

  Правила дорожнього перевезення небезпечних вантажів зазнали  змін  - 2013/12/20 

2013/12/20

   

МВС
Наказ
"Про затвердження Змін до Правил дорожнього перевезення небезпечних вантажів"
від 19.09.2013 N 904


З метою приведення власних нормативно-правових актів у відповідність до вимог законодавства МВС наказом від 19.09.2013 N 904 затвердило зміни до Правил дорожнього перевезення небезпечних вантажів, якими, зокрема, уточнено перелік документів, які мають бути під час перевезення небезпечних вантажів на транспортній одиниці.

   Так, під час перевезення небезпечних вантажів на транспортній одиниці, крім перелічених у Правилах дорожнього руху, мають бути такі документи:

   товаротранспортний документ на небезпечні вантажі;

   свідоцтво про допущення транспортних засобів до перевезення визначених небезпечних вантажів;

   свідоцтво ДОПНВ про підготовку водія або ДОПНВ-свідоцтво про підготовку водіїв транспортних засобів, що перевозять небезпечні вантажі;

   письмові інструкції;

   при перевезенні небезпечних вантажів, які є вантажами підвищеної небезпеки, - погодження дорожнього перевезення небезпечного вантажу, видане Державтоінспекцією МВС;

   якщо дорожнє перевезення небезпечних вантажів у великому контейнері виконується перед морським, - свідоцтво про завантаження великого контейнера / транспортного засобу, що видається відповідальною за завантаження контейнера особою чи організацію.

   Наказ зареєстровано в Міністерстві юстиції 29 листопада 2013 р. за N 2045/24577 та набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

www.ligazakon.ua