ГоловнаКонтактиМапа сайта

  До окончания принятие предложений осталось 10 дней!  Мінекономрозвитку пропонує скасувати ліцензування 5 видів  господарської діяльності  - 2013/12/16 

2013/12/16

   

   Міністерство економічного розвитку і торгівлі України пропонує скоротити перелік видів господарської діяльності, що підлягають ліцензуванню, і розробило відповідний законопроект.


   Про це інформує прес-служба Мінекономрозвитку.


   «Законопроект передбачає скасування ліцензування 5 видів господарської діяльності, а саме: впровадження, ввезення, вивезення голографічних захисних елементів; збирання, первинна обробка відходів і брухту дорогоцінних металів та дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння; митна брокерська діяльність; діяльність, пов"язана з наданням послуг стрільбищами невійськового призначення та функціонуванням мисливських стендів; генетично-інженерна діяльність у замкненій системі», - йдеться у повідомленні.


   За словами директора департаменту державної регуляторної політики та розвитку підприємництва Мінекономрозвитку Ігоря Шевердіна, прийняття цього законопроекту значно спростить умови започаткування та ведення бізнесу.



Укрінформ