ГоловнаКонтактиМапа сайта

  Митники Міндоходів Черкащини прийняли 411 рішень про  коригування митної вартості товарів  - 2013/11/29  

2013/11/29

   За 10 місяців внаслідок контролю правильності визначення митної вартості товарів до бюджету додатково надійшло 11212,69 тис.грн. – на 8 відс. більше, ніж минулоріч за цей період. Про це поінформував начальник Черкаської митниці Міндоходів Юрій Гвоздій.

   Він розповів, що з початку року працівники Черкаської митниці Міндоходів склали 164 протоколи про порушення митних правил на 16,1 млн. гривень. За матеріалами 16 справ вилучені предмети правопорушень на суму 1,3 млн. грн. Середня вартість предметів правопорушень за однією справою складає 98 тис.грн.

   За результатами проведеної аналітичної роботи направлено 65 запитів митним органам іноземних держав, у т.ч. 17 – митницям країн-членів СНД. Отримано 94 відповіді. Наразі за результатами отриманих відомостей складено 43 протоколи про порушення митних правил на суму 14989,5 тис.грн.

   До державного бюджету внаслідок правоохоронної діяльності Черкаської митниці Міндоходів спрямовано 324 тис.грн.

   Поряд з цим, проводиться значна робота з виявлення та профілактики адміністративних порушень митних правил і значна просвітницька робота серед суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності та громадян. Консультації з актуальних питань податкового та митного законодавства платники можуть отримати, звернувшись до найближчого сервісного центру, який працює при ДПІ ГУ Міндоходів в області. Обслуговування з цих питань в он-лайн режимі проводиться на Черкаському інформаційно-діловому порталі за адресою www.city.ck.ua. За наявності проблемних питань щодо оподаткування слід звернутися за номером сервісної лінії Головного управління Міндоходів в області 33-91-34.

Міндоходів