ГоловнаКонтактиМапа сайта

  Митна служба РФ радить перевізникам не їхати через ПП  "Троєбортноє"  - 2013/11/15 

2013/11/15

   

   КИЇВ. 15 листопада. УНН. МАПП "Троєбортноє" працює на максимумі своїх можливостей. Кількість вантажного автотранспорту, що оформлюється в пункті пропуску, в середньому в два рази перевищує його проектну пропускну здатність, що становить на в"їзд і виїзд 269 вантажних автомобілів, повідомили УНН у прес-службі Центрального митного управління Федеральної митної служби РФ.


   МАПП "Троєбортноє", найбільш завантажений пункт пропуску, працює у звичайному режимі. За минулу добу тут пройшли оформлення 666 вантажівок (на в"їзд - 305 , на виїзд - 361). Наразі в черзі стоять 87 вантажних автомобілів на в"їзд і 20 на виїзд.


   Цьому свідчить щорічне збільшення вантажопотоку, так за 12 листопада 2012 було оформлено 358 вантажівок, а на аналогічну дату 2013 року - 500 вантажних автомобілів.


   Транспортні компанії вибудовують свою логістику таким чином, щоб доправити товар найкоротшим маршрутом за короткий час і з найменшою витратами. У цьому сенсі автошлях "Київ-Москва", на якому розташований МАПП "Троєбортноє" , для перевізників найзручніший. Тому наразі проблемним питанням є невідповідність інфраструктури МАПП "Троєбортноє" збільшеному потоку транспортних засобів.


   Щоб уникнути необгрунтованих простоїв автотранспортних засобів, перевізникам радять вибирати найближчі, менш завантажені пункти пропуску МАПП "Погар" Брянської митниці та МАПП "Крупець" Курської митниці.


   Суміжний до МАПП "Троєботноє" пункт пропуску з боку України - "Бачівськ" Сумської митниці.


   Як вже повідомлялось, 12 листопада у районі міжнародного пункту пропуску “Бачівськ” виникла складна ситуація з пропуском автотранспортного потоку в напрямку Російської федерації.


   Нагадаємо, що з 12 листопада на російсько-українському кордоні почали діяти нові митні правила Російської Федерації.



УНН