ГоловнаКонтактиМапа сайта

  Платники Донецького регіону оформлюють 94% митних декларацій  в електронному вигляді  - 2013/11/04 

2013/11/04

   Електроні сервіси при митному оформленні товарів ефективно використовуються суб’єктами господарювання області. Сьогодні на Східній митниці в електронному вигляді оформлюється 94% від загальної кількості оформлених декларацій.

   У жовтні поточного року оформлено 11753 митних декларацій, з них більше 11 тис. – в електронному вигляді. При цьому, такий спосіб декларування застосовується для більшості митних режимів та типів декларацій.

   «Електронне декларування, як найбільш сучасна та перспективна форма подання митної декларації, заслужено завоювала пріоритетні позиції при митному оформленні. Про це свідчить не тільки питома вага електронних декларацій в загальному обсязі оформлень, але й те, що зараз більше 800 підприємств, які здійснюють зовнішньоекономічні операції, успішно використовують переваги електронного документообігу з митницею. Слід відмітити, що це практично всі активно працюючі підприємства у зоні діяльності митниці», - зазначила начальник Східної митниці Міндоходів Євгенія Романчикова.

Міндоходів