ГоловнаКонтактиМапа сайта

  Міндоходів: Проект наказу Міндоходів «Про надання  підприємству статусу уповноваженого економічного оператора»  -  2013/10/21 

2013/10/21

New Page 1

Міністерством доходів і зборів України розроблено проект наказу «Про надання підприємству статусу уповноваженого економічного оператора», який оприлюднений 15.10.2013 на веб-порталі Міністерства з метою проведення громадського обговорення.


Зазначений Проект наказу розроблено на виконання положень статті 13 Митного кодексу України (зі змінами) відповідно, до якої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну податкову і митну політику, визначаються:


Форма заяви про видачу сертифіката уповноваженого економічного оператора;


Форма анкети з результатами самооцінки, проведеної підприємством за критеріями, визначеними в частині другій статті 13 Митного кодексу України;

Форма сертифіката уповноваженого економічного оператора;

Порядок видачі сертифіката уповноваженого економічного оператора;

Порядок оцінки відомостей, заявлених підприємством для отримання статусу уповноваженого економічного оператора.

Положення проекту наказу направлені на впровадження та подальший розвиток інституту уповноваженого економічного оператора в Україні.

Ознайомитись із проектом наказу можна тут:  http://minrd.gov.ua/diyalnist-/regulyatorna-politika-/regulyatorna-politika/2013-rik/115484.html .


Зауваження та пропозиції стосовно змісту регуляторного акту приймаються у письмовій та електронній формі до 15.11.2013 (протягом місяця з дня оприлюднення проекту) за наступними адресами:

Міністерство доходів і зборів України, 04655 МПС, м. Київ – 53, Львівська площа буд. 8, e-mail: dms_vsmp@ukr.net.

Державна служба України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва – 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, буд. 9/11.

Пропонуємо долучитися до громадського обговорення.

 


Пропозиції щодо внесення змін до проекту наказу Міністерства доходів і зборів України «Про надання підприємству статусу уповноваженого економічного оператора»

 

Норма проекту регуляторного акту

Зміст пропозиції до зазначеної норми

Автор пропозиції

     
     


Міндоходів