ГоловнаКонтактиМапа сайта

  Українцям все ще не видають термінові закордонні паспорти  -  2013/07/15 

2013/07/15

   

   Десятки тисяч українців все ще сидять на валізах через проблеми з видачею термінових закордонних паспортів

   

   При цьому, за словами відвідувачів паспортних столів, конкретні терміни видачі документів їм не називають, але кажуть що прочекати, можливо, доведеться до серпня.

   

   При цьому у багатьох вже «згорають» заплановані відпустки.

   

   Міграційна служба в Києві від коментарів утримується. Ситуація поки не зрушила з мертвої точки, однак шанс врятувати відпустку все ж є.

   

   У Рівненській області очікують першу партію бланків сьогодні. Багато жителів області чекають паспорта ще з кінця травня.

   

   «Очікуємо першу партію. Будемо працювати по суботах, щоб роздати документи всім кому потрібно виїхати», – запевнила керівник обласної міграційної служби Лідія Драпчинська.

   

   Затримки з видачею українцям закордонних паспортів почалися після того, як Державна міграційна служба вирішила змінити виробника бланків.

   

   Раніше в службі заявляли, що з 9 липня поліграфкомбінат «Україна» почав відвантаження бланків закордонних паспортів, а з 10 липня буде розпочато відвантаження готових паспортів в регіони.

   

   Крім того, проблеми, що виникли з друком закордонних паспортів, аукнулись 11 тис. українців, які проживають за кордоном. Значна їх частина виявилися порушниками в країні перебування.



Дебет-Кредит