ГоловнаКонтактиМапа сайта

  Нерозмитнені авто в Україну ввозять під виглядом транспорту  для співробітників іноземних компаній - МВС  - 2013/07/15  

2013/07/15

КИЇВ. 14 липня. УНН. Останнім часом активізувався канал ввезення нерозмитнених автомобілів під виглядом транспорту для співробітників іноземних компаній, ким можуть бути і громадяни України. Про це УНН повідомили у прес-службі ВЗГ ГУМВС України в Київській області.

   “Проте насправді такі автівки використовуються для власних потреб третіх осіб без відповідного оформлення митним органом”. — йдеться у повідомленні.


   Так, 8 липня о 16:00 год в місті Буча, що під Києвом, працівники підрозділу дорожньо-патрульної служби особливого призначення при департаменті Державтоінспекції МВС України зупинили автомобіль “Ауді” з номерним знаком іншої держави з метою перевірки на предмет порушення митного законодавства, а саме правомірності перебування транспортного засобу на території України.


   “По приїзду на місце події працівники митної служби Київської області провели перевірку номерних знаків та агрегатів автомобіля „Ауді“. В результаті на власника зазначеного транспортного засобу було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 470 Митного кодексу України (порушення строків перебування транспортного засобу на території України). Після цього власника на автомобілі відпустили”, — повідомили у МВС.


   Матеріали для перевірки правомірності дій працівників міліції за даним фактом направлено в прокуратуру міста Ірпінь.



УНН