ГоловнаКонтактиМапа сайта

  Комітет з питань промислової та інвестиційної політики  підтримує проект закону про внесення змін до Митного кодексу  України (щодо державної підтримки літакобудівної промисловості  в Україні)  - 2013/07/08 

2013/07/08

   Законопроектом (реєстр. №2309) пропонується розширити передбачений підпунктом 2 пункту 4 розділу ХХІ Митного кодексу перелік товарів, які до 1 січня 2016 р. звільняються від оподаткування ввізним митом при ввезенні на митну територію України суб’єктами літакобудування, що підпадають під дію статті 2 Закону "Про розвиток літакобудівної промисловості" і перебувають у митному режимі імпорту.
На засіданні Комітету зазначалося, що проект закону спрямований на забезпечення належної системи здійснення закупівель товарів, робіт і послуг для ефективного використання накопиченого науково-технічного та виробничого потенціалу авіаційної галузі, створення сприятливих умов для ефективної і рентабельної роботи вітчизняних підприємств, що проводять модернізацію, виробництво та ремонт літаків, вертольотів та двигунів до них, а також збереження попиту та обсягів поставок продукції на світовому ринку.

Верховна Рада України