ГоловнаКонтактиМапа сайта

  На Хмельниччині порушники митних правил сплатять до казни 200  тисяч гривень  - 2013/07/02 

2013/07/02

   Головне управління Міндоходів у Хмельницькій області

   Завдяки утворенню Міністерства доходів і зборів боротьба з «сірими» експортерами та імпортерами цьогоріч стала вдвічі ефективнішою, адже до бюджету від правоохоронної діяльності Хмельницької митниці Міндоходів надійшло вдвічі більше коштів ніж торік.

   Найбільш розповсюдженими порушеннями у регіоні є неправомірні операції з продукцією, митне оформлення якої ще незавершене, та невчасна доставка товару на пости Міндоходів для контролю. За недотримання цих вимог правового поля наразі регіональним представництвом Міністерства відкрито 72 справи про порушення митних правил.

   Взаємодія територіальних підрозділів Міндоходів з іншими правоохоронними органами краю дозволила виявити ще 68 випадків аналогічних «недоліків» з боку учасників зовнішньоекономічних відносин регіону.

   «Захист національного ринку від сумнівної та неякісної продукції невідомого походження, яка потрапляє на терени Хмельниччини через порушення митних правил, або взагалі контрабандними каналами, наразі є одним з викликів сьогодення, що загрожує не лише економічній безпеці регіону, а й здоров’ю краян. Тому у Міндоходів Хмельниччини докладають максимум зусиль, аби убезпечити від закордонного непотребу, як подільських виробників, так і громаду краю», – резюмує керівник Хмельницької митниці Міндоходів Олексій Бочко

Міндоходів