ГоловнаКонтактиМапа сайта

  ДМСУ: Про ліквідацію деяких митних постів та створення  митного поста  Північний  у структурі Житомирської митниці  -  2012/12/17 

2012/12/17

ДЕРЖАВНА МИТНА
СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ
Київ

07 грудня 2012 р.

N 705

Про ліквідацію деяких митних постів та створення митного поста "Північний" у структурі Житомирської митницi

    Відповідно до статті 547 Митного кодексу України, з метою оптимізації діяльності, спрощення управління та здійснення контролю за функціонуванням окремих митних постів Житомирської митниці,

НАКАЗУЮ:

    1. Ліквідувати митні пости "Овруч", "Вільча", "Виступовичі" та "Майдан Копищанський" (далі - Пости). Забезпечити використання кодів Постів, встановлених Класифікатором митних органів, їх структурних підрозділів, митних організацій, спеціалізованих навчальних закладів та науково-дослідної установи митної служби України, затвердженим наказом Міністерства фінансів України від 20.09.2012 N 1011/зі змінами/ (далі - Класифікатор) до виключення їх з Класифікатора.

    2. Створити в межах встановленої граничної штатної чисельності та фонду оплати праці Житомирської митниці митний пост "Північний", як митний орган, відокремлений структурний підрозділ цієї митниці (далі - митний пост "Північний").

    3. Начальнику Житомирської митниці Суворкіну В.А.:

    3.1. Забезпечити дотримання законодавства України про працю при здійсненні заходів на виконання цього наказу.

    3.2. Провести консультації з профспілковою організацією відповідно до вимог частини другої статті 494 Кодексу законів про працю України й частини третьої статті 22 Закону України "Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності".

    3.3. У дводенний термін з дня видання цього наказу затвердити положення про митний пост "Північний".

    3.4. У триденний термін з дня видання цього наказу підготувати відповідні зміни до структури та штатного розпису Житомирської митниці та подати їх в установленому порядку до Держмитслужби України.

    3.5. У дводенний термін з дня затвердження змін до структури та штатного розпису Житомирської митниці надати до Департаменту організації митного контролю та оформлення обґрунтовані пропозиції щодо внесення змін до Класифікатора.

    3.6. У встановленому порядку надати відповідному державному реєстратору та органу державної податкової служби документи необхідні для включення відомостей про митний пост "Північний" та ліквідовані Пости до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців i Єдиного банку даних про платників податків-юридичних осіб.

    3.7. Довести цей наказ до відома фізичних i юридичних осіб шляхом розміщення його на веб-сайті Житомирської митниці та інформаційних стендах у адміністративному приміщенні митниці та у приміщеннях, де розташовані підпорядковані їй митні пости.

    4. Департаменту організації митного контролю та оформлення (Сьомка С.М.) у десятиденний термін після надання Житомирською митницею пропозицій щодо внесення змін до Класифікатора, підготувати проект наказу Міністерства фінансів України щодо внесення відповідних змін до Класифікатора, та направити його до Міністерства фінансів України для опрацювання.

    5. Управлінню справами Організаційно-розпорядчого департаменту (Погорєлова Т.В.) у дводенний термін з дня видання цього наказу направити до Житомирської митниці дві належним чином завірені копії цього наказу.

    6. Установити, що цей наказ набирає чинності з дня його видання.

    7. Контроль за виконанням наказу покласти на директора Департаменту організації митного контролю та оформлення, члена колегії Держмитслужби України Сьомку С.М.

Т.в.о. Голови Служби

О.М.Дороховський

 



MDoffice